torsdag 7 november 2019

Rädda hjärtat

Hej fina ni

Idag hade vi Brandskydd och HLR utbildningen på jobbet. Sjukt bra föreläsare och specialist inom området och att vi var mindre grupper gjorde att vi alla fick varsin docka att öva på. Så många klokheter man fick med sig, påminnelser om hur man gör i kris läge. Och om hur skört livet är.


Alla KAN göra något vid kris situationer! Alla har ansvar att se över sitt hem och sin omgivning. Vad kan vi göra för att undvika att ngt händer, vet du vart närmsta hjärtstartare finns? Har du tillräckligt med brandvarnare?
Jag tänker dra iväg ett brev till tomten med önskan om brandsläckare och brandfilt.

Ladda genast ner appen Rädda Hjärtat om du inte redan har den. Livsviktig info!


Jag har varit på liknande utbildning tidigare, men aldrig med sådan inlevelse och pedagogik som idag. Och att vi fick varsin docka gjorde mkt. Att verkligen få känna på tekniken med ”30, 2, mitt på”
Min docka blev blodig 😆 Jag fattade först inte att det var jag, jag trodde den hade färg på sig sedan innan som jag inte lagt märke till 🙈
Vi övade stabilt sidoläge på varandra, och det är överraskande hur lätt det är!

På vägen hem kom jag att tänka på en skiss jag kladdade på lifecoach kursen i helgen. ”He’s got the whole world in his hand”. Lite så är det ju. Ditt ansvar! Bättre att göra ngt än inget, det kan inte bli fel.

Ta hand om varandra! 
Puss och kram 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar