tisdag 3 december 2019

Förändring

Hej fina ni

Har ni fastnat på repeat i livet? Eller i ett paus mood där det varken är till eller från? Känner du att behöver en förändring i ditt liv, en push åt rätt håll för att bli pigg och glad igen?Jag tänker inte be dig börja motionera eller äta rätt kost, följa någon mall eller få in nya rutiner.
Jag tänker bara tipsa om en sak. Busenkelt. Om DU tillåter det.
Lösningen heter Förändring.

Det kan vara små enkla steg som att byta gardiner, skriva med färgpennor i kalendern, ta en annan väg till skolan eller jobbet. Små fina babysteps till en annan verklighet, fast fortfarande DIN verklighet!

Fundera över vad du vill uppnå i ditt liv. Vem vill du vara? Har du för stora krav på dig själv?
Behöver du förändring på jobbet, i skolan, i ditt förhållande eller viktigast av allt - behöver DU förändring?Man mår jättebra av positiva förändringar som man skapat själv. Även jobbiga förändringar är superviktiga för att kunna gå vidare i sitt liv. Har du någon anspänning så är det bara DU som kan göra förändring för att uppnå befrielse.

En viktig del i ledet till förändring är kommunikation. Prata med dig själv, med dina nära och din familj. Lyssna på ditt inre, och vänta inte för länge med din handling.

Behöver du hjälp och pepp?
Jag finns här.

Du är viktigast i Ditt Liv!

Puss å kram!
/Mia

info@miascreadiem.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar